Skip to main content

Welkom bij het ROB!

DSC03287

Het Regio-Orkest Oost-Brabant (ROB) is een projectharmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in. De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

Concertdata 2024

Zet de concertdata alvast in je agenda, want we staan klaar om je mee te nemen op een muzikale reis. Of je nu een fervent liefhebber bent van harmoniemuziek of gewoon op zoek bent naar een betoverende avond uit, ons orkest belooft een onvergetelijke ervaring.

 

 • Zondagmiddag 14 januari met Harmonie Gaudete uit Cuijk.
  Aanvang concert volgt.
  Locatie: De Pit in Overloon
   
 • Zaterdagavond 20 januari met Regionaal Concertorkest Wilskracht uit Amersfoort.
  Aanvang concert: 19.30 uur.
  Locatie: Het Wapen van Reek in Reek
   
 • Zondagmiddag 21 januari met Muziekvereniging Meierijstad uit Eerde.
  Aanvang concert: 14.30 uur.
  Locatie: De Brink in Eerde
   

Houd onze website of socials in de gaten voor meer details en ticketinformatie. We zien ernaar uit om je te verwelkomen bij onze concerten en samen te genieten van de magie van live muziek!

Geen muzikant, maar wel liefhebber?

Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar info@regioorkest.nl o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens.