Skip to main content

Welkom bij het ROB!

DSC03287

Wat is het ROB?

Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) is een projectharmonieorkest met deelnemers afkomstig uit Oost-Brabant, Land van Cuijk en Regio Nijmegen. Het ROB studeert in een relatief korte periode een muzikaal mooi en uitdagend programma in. De repetitieperiode sluiten we af met een aantal concerten.

Project 15

Op 18 september 2022 zijn de repetities gestart voor het 15e project van het ROB. Eerst werken we toe naar een aantal uitwisselingsconcerten in november om vervolgens met een aantal extra repetities door te stomen naar een grande finale eind op zaterdagavond 28 januari 2023.

Terugblik deel 1 project 15

Na twee maanden repteren hebben we in het weekend van 18 november onze eerste concerten kunnen geven. Op vrijdagavond 18 november hebben we samen opgetreden met muziekvereniging 'Ons Genoegen' Oirlo in MFC Oelbroeck in Sint Anthonis. Zaterdagavond 19 november gaven we een besloten concert. Tot slot hebben we zondagmiddag 20 november een concert verzorgd samen met Het Kerkeveld Orkest in Zaal Verploegen in Wijchen. 

De muzikanten van het ROB keken erg uit naar deze concerten. En dat was te horen! Een prachtig bezet orkest van maar liefst 55 muzikanten zorgde tijdens alle concerten voor een mooi muzikaal programma. En aan de reacties te horen was ook het publiek weer aan een 'dosis ROB' toe. Gelukkig laat deel twee van projet 15 niet lang meer op zich wachten.

Geen muzikant, maar wel liefhebber?

Ben je géén muzikant, maar houd je wel van mooie harmoniemuziek? Word dan vriend van het ROB! Voor een tientje per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en kun je tegen gereduceerd tarief een van onze concerten bezoeken. Meld je aan door je gegevens te mailen naar info@regioorkest.nl o.v.v. ‘Vriend van ROB’. Je krijgt dan van ons een e-mail terug met betalingsgegevens.

20221109_195122_0000_10.png